Vi kan hjælpe med

Festmad ud af huset

Hos Din køkkenchef tilbyder altid velsmagende mad fremstillet af erfarne kokke til enhver lejlighed. Livet byder på mange gode grunde til at fejre en begivenhed. Studenterfest, den runde fødselsdag, forfremmelse, barnedåb, guldbryllup, konfirmation, nytår eller blot i anledning af de tilbagevendende højtider som påske og jul.

Der er mange anledninger til at samles med dem vi holder af. Din køkkenchef har en stor kærlighed til mad og vi gør altid vores ypperste for at tilfredsstille vores kunder og gøre ethvert måltid til et festfyrværkeri af gode smagsoplevelser.

Søger I den lidt ekstraordinære madoplevelse anbefaler vi at tage et kig på vores gourmet-menuer. Vores buffeter bugner altid af appetitvækkende retter fra både det italienske, danske og amerikanske køkken alt efter, hvad I ønsker.

Kontakt os for et inspirerende og uforpligtende tilbud og lad os sammen finde ud af, hvad I har behov for til jeres specifikke arrangement. Har I behov for hjælp til planlægning af festen fra A-Z så står vi klar med både borddækning, servering og anbefaling af den helt rigtige vin til lige netop jeres madønsker og budget.

Vi leverer blandt andet i Kolding, Vejle, Fredericia, Aabenraa, Tønder, Sønderborg og Haderslev.