Vi kan hjælpe med

Julemad ud af huset

Julen står for døren og det er tid til de årlige julefrokoster. Din køkkenchef tilbyder de mest klassiske juleretter i vores menuer. Lad duften af jul brede sig i stuerne uden du selv behøver stå i køkkenet. Uanset om det er en familiær sammenkomst eller det store, kollegiale julebal leverer vi maden, så det hele er nemt at gå til. Vi leverer blandt andet i Kolding, Vejle, Fredericia, Aabenraa, Tønder, Sønderborg og Haderslev.

Juleand, medister, frikadeller og ribbensteg med rødkål. I finder det hele i en af de udvalgte julemenuer. Marineret eller krydret sild, roastbeef og laks alt sammen af høj kvalitet og selvfølgelig med ris a la manden som den traditionelle afslutning. Tag et kig på vores udvalg og bliv fristet af lækkerierne. Har I ønsker om noget, der ikke er på menuen, klarer vi også det. Kun fantasien sætter grænser for dine ønsker til den gode madoplevelse.

Vi tilbyder ligeledes at stå for både borddækning og serveringspersonale, hvis I har behov for dette. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og gå julens travlhed i møde i rolig forvisning om, at vi klarer det med maden til de festlige begivenheder og de hyggelige familiære arrangementer. Vi har stor erfaring inden for cateringbranchen og tilbereder alt vores mad med sans for den gode smag og udvalgte råvarer.