Din køkkenchef
Andre menuer

Julemenu 2
kr.
210
Kuvert
- Stegte sild med løg
- Marinerede sild med karry salat
- ½ æg med rejer
- Fiskefrikadelle med pickles
- Sylte med rødbeder og sennep
- Lun leverpostej med bacon og champignon
- Frikadeller med gammeldags hvidkål & brune kartofler
- Andebryst med rødkål
- Brieost med druer og kiks
- Ris a la mande med kirsebærsauce

Aften menu
kr.
250
Kuvert
- Vælg selv 3 retter
- Forretter
- Røget laks med urtedressing og flutes
- Cappacio af oksekød med pesto og parmesan
- Kold kyllingeroulade med spinat og flødeostecreme
- Rejer og krebs med caviar og dressing
- Hovedretter
- Fyldt kyllingebryst med pommes anna og kold tomatsauce
- Svinemørbrad med svampe og nødder samt små stegte kartofler
- Bagt laks med ristede Gnocchi, dampede grønt og flødeurtecreme
- Helstegt okseculotte med stegte grøntsager og rødvinssauce
- Desserter
- Skovbærmousse med vanillecreme
- Hjemmelavet is med hindbærsauce
- Gateau marcel med vanilleis
- Bondepige med slør