menu

Gourmet Menuer

Gourmet Menu 1:

Laksecelestine med hvidløgs marinerede tigerrejer samt citronsmør mayonnaise
Brisler med stegte løg i madeira og agurksalat
Langtidsstegt Duroc med rösti, urtefløde og flæskesvær samt rødbede med æble
Mandeltiramisu med æble og kørvel

Ring for at høre nærmere

Gourmet Menu 2:

Ørredmousse med stegte capers og syltede rødløg
Blomkål med æggeblomme og urteolie
Oksemørbrad Saltimbocca med sennepssauce og sprødt landskinke samt salvie kartofler
Vanillepannacotta med jordbærpocheret pære samt rugbrød

Ring for at høre nærmere

Gourmet Menu 3:

Varmrøget laks med timianhonning og havtorn mayonnaise
Rørt oksetatar med estragon mayonnaise og toast melba
Perlehøne med kartoffelflan samt lys rosmarinsauce og ristede kastanjer
Marmor Gateau Marcel mousse med appelsin/fersken coulis og mintsirup

Ring for at høre nærmere

Minimum 25 kuverter