menu

Gourmet Menuer

Gourmet Menu 1:

Laksecelestine med hvidløgs marinerede tigerrejer samt citronsmør mayonnaise
Brisler med stegte løg i madeira og agurksalat
Langtidsstegt Duroc med rösti, urtefløde og flæskesvær samt rødbede med æble
Mandeltiramisu med æble og kørvel

Gourmet Menu 2:

Ørredmousse med stegte capers og syltede rødløg
Blomkål med æggeblomme og urteolie
Oksemørbrad Saltimbocca med sennepssauce og sprødt landskinke samt salvie kartofler
Vanillepannacotta med jordbærpocheret pære samt rugbrød

Gourmet Menu 3:

Varmrøget laks med timianhonning og havtorn mayonnaise
Rørt oksetatar med estragon mayonnaise og toast melba
Perlehøne med kartoffelflan samt lys rosmarinsauce og ristede kastanjer
Marmor Gateau Marcel mousse med appelsin/fersken coulis og mintsirup

Minimum 20 kuverter